sveriges nöjdaste privatlånekunder

Så mycket klarar du att låna.

Ibland vill man låna pengar för att kunna köpa något nu istället för sen. Men hur ska man veta hur stort lån man verkligen klarar av? Du kan räkna på pappret men du kan inte riktigt veta hur det känns i verkligheten att betala in t.ex. 3000 kr i månaden på ditt lån.

Lösning
Starta ett sparkonto på en bank som erbjuder automatiskt månadssparande. Ställ sedan in så att du månadssparar lika mycket som avbetalningen på ditt lån skulle innebära. Om du månadssparar 3000 kr per månad vet du sedan ifall du klarar av att ta ett lån med en månadskostnad på det beloppet. I värsta fall kan du alltid ta ut pengarna från ditt sparkonto. I bästa fall klarar du sparmålet och då vet du att det inte är några problem med en ökad månadskostnad, plus att du får pengar underlagda och behöver inte låna så mycket när det väl är dags.

Vi vill att du ska ta genomtänkta beslut i din vardagsekonomi! Om du vill starta ett sparkonto hos oss på Ikano Bank och sätta upp ett månadssparande kan du göra det nedan. Det kostar ingenting.

Ansök om sparkonto >

Jonas Ikano Bank
Jonas Wimmerström
jonas.wimmerstrom@ikano.se


Följ oss gärna på Facebook för fler uppdateringar.

Läs också...

Därför är det bra att du amorterar på ditt bolån

VARDAGSEKONOMI
Läs mer >

En rikare vardag

LIVETS OLIKA FASER
Läs mer >

Stressa inte!

FÖRSTA BOSTADEN
Läs mer >

Balkongtips

TRÄDGÅRDEN
Läs mer >